Kjære leser, velkommen til min nettside!

Følg meg gjerne på Facebook, G K Maling og Restaurering

Jeg har planer om å utvide min virksomhet!

Har du planer om maling av/snekkerarbeider på møbler, hus eller hytte, utvendig eller innvendig, i tiden fremover? Jeg har nemlig planer om å utvide min virksomhet, og påtar meg både små og store oppdrag i Stavern/Larvik m/omegn. Ta kontakt for uforpliktende tilbud pr epost post@gmr.no eller tlf 907 60 769.

-

Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg utfører tradisjonelt håndverk innen restaurering og maleteknikker på tak, vegger, gulv og interiør:

Marmorering - Ådring - Patinering - Lasering - Maleri- og rammerestaurering
Sjablon og strekdekor - Bladgull

Fra enkel maling til utfordrende dekor. Se gjennom nettsiden min, og ta en titt på oppslag og brosjyre på høyre side, og se om det er noe du liker som kan være av interesse for deg og dine, privat eller firma. Få et uforpliktende tilbud på forespørsel pr e-post (post@gmr.no), eller ring 907 60 769. Jeg skal gjøre mitt beste for at du skal bli fornøyd!

Fra våren 2016 planlegger jeg å utvide virksomheten min, og inkludere snekkerarbeider og utvendig maling av hus og hytte.

Håper du liker både nettsiden min og det jeg gjør for bevaring og opprettholdelse av gamle tradisjoner. God lesning :-)

Mvh

Grazyna Katarina Krüger

BB

Utsalg etablert i Stavern, juni 2015

Da har jeg bestemt meg for å ha fast utsalg i lokalet til Stavern Kunstgalleri, Tollbodgaten 4 (tidligere Sparebank 1). Dere finner mine arbeider blant flere flotte kunstnere og håndverkere i tiden fremover. Ved jevne mellomrom kommer jeg selv til å være tilstede i butikken, alternativt ring meg på 907 60 769 for avtale, så møtes vi der :-) Velkommen til både handel og prat. Se kart her.

Påskeutstilling i Stavern, april 2014

Da er det påske, og på tide med en liten utstilling på Fredriksvern verft her i Stavern igjen. I år stiller jeg ut i Steinbrakka, 2. etasje og ønsker dere alle velkommen innom. Mange flotte utstillere i år, så det er ingen grunn til å sitte hjemme i finværet :-): Påskeutstilling i Stavern, oppslag i Østlandsposten 12 april

Påske2014-1     Påske2014-2

     SOLGT !    

NRK1 med dokumentar om adel, bl a fra Fritzøehus

Veldig moro å høre Mille-Marie Treschow fortelle om sin familie og vise litt fra Fritzøehus slott. Å vite at jeg har restaurert der, og ikke minst fått æren av å portrettere Mille-Marie Treschow gjør at det var spesielt moro å se programmet. Dessverre er NRK Nett TV sin episode her ikke lenger mulig å se, men flott var den uansett: Den nordiske adel: Treschow og Bille 24.06.2013 

 

Overrekkelse og avduking av portrettmaleri - generalløytnant Bjarne Øen

Endelig var det klart for avdukingen av portrettmaleriet som lenge har vært belagt med en viss "untatt offentlighet". Maleriet har jeg levert til Luftmilitært samfunn, og det skulle være en gave til Forsvarets stabsskole. Fredag 15 februar var jeg tilstede på avdukingen, og fikk muligheten til å si noen ord om meg selv og portrettet, se talen min her (forutsetter at din maskin er pålogget Facebook)

Bildene er også tilgjengelig på min Bildegalleri-side.

Generalløytnant Bjarne Øen var en svært betydningsfull person for Luftforsvaret spesielt og Forsvaret generelt. Han har en spennende historie og karriere fra krigens start og frem til og med hans periode som Forsvarssjef fra 1963.


Kort oversikt over hva jeg har gjort de siste par årene

Det har blitt nye turer til Fritzøehus, og jeg har dekorert Tjølling kirke og Fjugstad gård. Både møbler og malerirammer har blitt restaurert, bl a et 50-talls rammer hos Canica AS og 40-talls rammer og malerier etter en vannlekkasje i et privat hjem på Nøtterøy.

I fjor sommer etablerte jeg meg med fast utstilling i Stavern, gamle Sparebank 1 lokalene, som nå tilhører Stavernkunst, drevet av Øyunn Winther.

Du kan lese mer om mine arbeider på firmainformasjon-siden her på nettsiden.

Kontakt meg

Postadresse
G K Maling og Restaurering
Grazyna Katarina Krüger
Johan Ohlsens gate 22 A
3290 Stavern

E-post post@gmr.no 
Tlf (+47) 465 45 005
Mobil (+47) 907 60 769


Min brosjyre


I media

Seneste oppslag 

NRK1 juni 2013
Dette en dansk dokumentar der TV for første gang får filme fra deler av Fritzøehus. Hør Mille-Marie Treschow fortelle fra tiden da alle tak og vegger ble malt grå, og se den vakre restaurerte dekoren nå. Også portrettet jeg har malt vises meget godt på denne dokumenteren om nordisk adel. Må innrømme at jeg fikk følelsen av å være på TV :-)

 

Tidligere oppslag

Østlandsposten nov 2012
Dette er en "Hjemme hos" reportasje fra mitt hjem i Stavern som kom i stand ifm Høstutstillingen. Det var ikke så lett å forklare journalisten alt jeg driver med når man ikke kan ta med vegger og tak på selve utstillingen, men må vise bilder og forsøke å formidle arbeidene muntlig. Derfor kom hun like godt hjem til oss  :-)

Østlandsposten sept 2011
Oppslag på næringssiden et par uker etter Boligmessen Gjør din bolig bedre i Larvik, sept 2011. Det er dette restaurering handler om, nemlig å ta vare på i stedet for å kaste :-) 

TV Vestfold sept 2011
Dette var et innslag på ca 45 sekunder i TV Vestfold Innslaget var god gratis reklame, men dessverre borte fra siden til TV Vestfold nå.

Østlandsposten april 2011
Noen ord og en bildeserie fra Fritzøehus etter at jeg var ferdig med å restaurere inngangspartiet og hallen. Høyt oppe henger jeg, men blid og ikke sur :-)

Kastanjetrær Stavern okt 2010
Linken viser et innslag med mitt maleri av de populære kastanjetrærne i Stavern slik de så ut julen 2007. Innslaget var del av en debatt rundt fjerningen.

Østlandsposten juli 2010
Sommerutstilling Fredriks-vern verft juli 2010. Reportasje og bilde ifm mitt portrettoppdrag Mille-Marie Treschow 

Buskerud fylke juni 2010
9 malerier er levert, og henger i Collet-bygningen på Buskerud hovedgård i Åmot. Mitt første maleri på 2x1 meter pryder p.t. forsiden av deres FB-side, og de øvrige 8 kan ses blant flotte bilder i bygget :-)

Østlandsposten høst 2009
Høstutstilling Stavern

Nettstedet PåNeset 2008
Påskeutstilling, Stavern 

Østlandsposten 2007
Sommerutstilling, Stavern 

Østlandsposten 2007
Romersk bad Fritzøehus slott, Larvik, del 2.
Eget prosjekt med dekor inspirert fra Pompei.

Østlandsposten 2006
Romersk bad Fritzøehus slott, Larvik, del 1.
Eget prosjekt med dekor inspirert fra Pompei. 

Østlandsposten 2004
Restaurering og ny dekor i Kongegata 9, Larvik

Dagbladet 2004
Restaurering Larvik kirke

Samlet oversikt i Østlandsposten
Dersom du heller vil leses oppslagene med utgangspunkt i ØP sine sider, så er de samlet her.

Sist oppdatert 30.04.2016 kl. 11:25

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter